dimecres, 8 de maig del 2013

Els animals de la selva


La selva és un lloc completament natural amb moltes plantes i arbres. Hi viuen els animals més salvatges i més agressius de tots, però també podem trobar-ne de petits i indefensos.
 
Ara en veurem alguns d'ells.




El lleó és el rei de la selva. És molt potent i té una llarga melena. Com s'alimenta de grans, caça en grup. És l'animal més perillós de la selva i per això tots li tenen por. 



Els cocodrils viuen en rius tranquils i per això són uns grans nadadors. Són molt grans i lents però molt agressius. S'alimenten d'animals vius de tot tipus.





L'elefant és un dels animals més grans i que pesen més. Té unes fortes potes, unes orelles gegants i una trompa molt llarga. S'alimenta només l'herba i altres fruits.




La girafa és un animal molt alt. Té unes potes i un coll molt llargs. Gràcies a això pot menjar tant les plantes del terra com els fruits de dalt dels arbres.







La zebra és molt semblant al cavall però més ràpid. Té el cos blanc amb ratlles negres. S'alimenta només de plantes.



Els tigres, al igual que els lleons, s'alimenten d'altres animals i són molt violents.  Tenen el cos marró amb ratlles negres i la panxa blanca. Són grans nedadors i saben com amagar-se per a atacar. 



I ara podeu cantar amb aquest video de la película 'El libro de la selva'!!

4 comentaris: