dimecres, 8 de maig del 2013

Els animals del bosc

Sabries reconèixer d'on és aquesta imatge?


Molt bé! És un bosc!

Quins animals podem trobar-nos? Has vist algun cop algun? Quins?
Aquí et mostrarem els que et pots trobar si algun dia hi vas. 



L'aguila és un ocell caçador d'aletres animals que vola a grans altures gràcies a les seves grans ales.




El mussol és un animal nocturn que s'alimenta d'insectes, te un plomatge molt bonic i el seu cap pot girar sencer de costat a costat!






El pit-roig és un altre ocell que també s'alimenta de petits insectes. Podem veure'l per la nostra zona i coneixe'l pel seu pit rojenc.








L'esquirol és molt àgil i els encanta saltar d'arbre en arbre gràcies a les fortes potes. Té una cua llarga molt peluda que li permet mantindre l'equilibri i s'alimenta de fruits secs.







 
El cèrvol és considerat el rei del bosc pels altres animals. Té unes grans banyes per poder defensar la seva familia i el seu territori. És un animal molt ràpid i menja plantes.











El porc senglar te un cap gros, uns ulls petits i unes potes molt fortes. Gràcies al seu bon olfacte troba vegetals ràpidament.



La guineu és un dels animals més astuts del bosc perquè saben com caçar des del seu naixement. És molt petitona, tenen un musell finet i la seva cua és peludeta.  




Les serps no tenen potes i s'arrastren pel terra o per l'aigua. Gràcies a la rapidesa i la seva gran boca poden menjar animals xicotets i altres plantes.








La llebre és de la familia dels conills, té el cos prim, allargat, unes orelles llargues i amb les puntes negres. Surt de nit, és molt ràpida i s'alimenta de les plantes.






A continuació podreu veure el conte 'El lleó, la llebre i la cérvola'. Està fet amb titelles!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada